Добре дошли !!!

Хотелски комплекс "РИБКАТА", гр. Смолян е прекрасно място за посещение , един път посетили нашите гостите се връщат тук отново и отново. Нашите гости се докосват до един различен свят на удоволствия и природа и си тръгват напълно релаксирани и удовлетворени. Очакват Ви незабравими преживявания в Планината на Орфей - Родопите.

Сред оазис на чиста и дива природа в самото сърце на планината, пръснат като зърна на бисерна огърлица, е разположен гр. Смолян. На 260 км от София, на 90 км от Пловдив и 7 км от Пампорово, Ви очаква един усмихнат град, който ще Ви накара бързо да забравите умората.

Този древен и млад, мъдър и весел град ще Ви очарова с причудливото съчетание на природа и всички градски удобства, с упойващия аромат на липи в началото на лятото, с багрената магия на есента и бялата тишина на зимата.
Ако сте от хората, обичащи удобствата и комфорта на градския живот и едновременно с това сте запален скиор и прородолюбител - Смолян е идеалното място за вашата почивка.

Многобройни са и възможностите за активен летен отдих и туризъм в Смолян. Ако сте любители на природата, можете да избирате между туристически пътеки в зоната за пешеходен и пещерен туризъм.

Можете да се докоснете до ревниво пазените от планината тайни, избирайки някоя от многобройните пещери в горното поречие на река Арда. Регионът е чудесен за лов и риболов.